nike schoenen kopen dames Een klassieke basketbalsneaker uit de jaren 90 die een geliefd lifestyle-silhouet werd, Nike's klassieke Air More Uptempo is echt een uniek stuk schoeisel - en het is nu verschenen in een bekende "Diamond" colorway. Met zijn gedurfde Air-branding, omvangrijk uiterlijk en associatie met de geweldige Scottie Pippen, is de Uptempo altijd een sneaker geweest die een statement heeft gemaakt.

nike schoenen heren zwart Deze make-up kiest ervoor om dat op een levendige manier te doen, door een bekende aquakleurige basis uit te rusten met opvallende zwarte details op de kenmerkende "AIR" -letters en een grote doorzichtige juweel Swoosh op de hiel. Beneden completeert een groenblauw tussenzool met een doorschijnende Air Max-dempingseenheid de look.

nike schoenen wit goedkoop Small-forward Scottie Pippen van Chicago Bulls maakte naam in 1996 toen hij de nogal flamboyante Nike More Tempo droeg (later omgedoopt tot de Uptempo), een zwarte basketbalsneaker met een volledige airbag onder de voet en enorme witte lederen letters gepleisterd aan de zijkant .

nike air more uptempo gs De Nike Air More Uptempo met deze exclusieve sokken. Deze sokken geven je tegelijkertijd maximaal comfort en stijl! De bovenkant van de sok is bedrukt, het onderste gedeelte is effen zwart en elke sok is afzonderlijk bedrukt in de VS.

https://www.schoenensize.com/