UGG Bow Kopen


De UGG Bow Dames heeft dit jaar een behoorlijk deel van de speciale editie-releases gezien, of het nu het recente "Milan Pack" -aanbod of de Liberty x Nike Sportswear-editie is, maar de schoen is ook afgedwaald van de meer traditionele gedempte tonen in plaats van iets meer onmiddellijk. Het nieuwste paar heeft de Hyper Cobalt-tint in het gehele bovenwerk van mesh, terwijl sučde panelen op de hiel en toebox een bijpassende Deep Royal Blue krijgen om de Gym Red-branding te compenseren.

Wist je dat de UGG Bow Heren deel uitmaakt van NSW's brede "City Pack" voor 2014? Je zou denken dat het merk zich zou richten op landen in plaats van steden om op dit moment hulde te brengen gezien de nabijheid van het WK 2014, maar we veronderstellen dat supporters in Italiė hiermee zouden kunnen rocken. De sneakers hebben een van de tamere kleuren die we in de hele groep hebben gezien en de standaard roept naar de stad in kwestie over de tong.

De loopwheeler-samenwerkingsverbanden van Nike zijn vaker wel dan niet aangekomen op oude Swoosh-silhouetten. Bovenaan vorig jaar zagen we de Loopwheeler x Nike Air Vortex en deze keer hebben ze een nieuw duo van UGG Bow Sale releases die bij de tonale fleece-look blijven. De materialen zijn niet volledig verenigd tussen de twee, omdat het grijze paar een soort struisvogel ziet die Swoosh ziet aan de kant waar de marine een meer standaard sučde heeft.

De UGG Bow Prijs groeit dit jaar op, aangezien Nike een UGG Bow Kopen-snit heeft. Let wel, dat snel naderende model zal niet noodzakelijk samenvallen met een tekort aan meer standaard Internationalisten. Als je je nog steeds vasthoudt, zijn er paren zoals deze, die een zonnige uitstraling dragen verankerd door cinnaber en Toscaanse roest. De Internationalist in kwestie is nu beschikbaar bij internationale retailers zoals de Titolo, dus ga daarheen als je dit Nike Retro-aanbod in de rotatie voor de herfst nodig hebt.