Deze keer kiest de Nike Schoenen Blauw voor een coole zomersfeer omdat hij wordt geleverd met zowel een Sky Blue- als Sunrise-gradiŽntprint op de bovenkant. Het serene motief van het bovenwerk wordt vergezeld door de zwarte leren en nubuck overlays inclusief de Swoosh-branding op de zijpanelen. Ten slotte maken een witte tussenzool en een zwarte buitenzool met wafelrubber de look compleet.


De Nike Schoenen Sale heeft dit jaar een hit gemaakt, inclusief betrokkenheid bij de Stranger Things-collectie. Voortzetting van de nieuwste line-up, de klassieke silhouetten zijn nu uitgebracht in een geheel nieuw "Illusion Pack" dat bestaat uit twee kleuropties. Beide hebben een mix van zwart en wit gemarkeerd met bedrukte details en contrasterende accenten in Volt.


Na een korte onderbreking is Nike Schoenen Heren terug in twee nieuwe 'Illusion'-stijlen. Beide paren zijn ontleend aan een wilde reeks prints en patronen en zitten boordevol details, elk met een alternatieve kijk op een zwart, wit en volt groen kleurenschema.


Eťn stijl Nike Air Tailwind 79 Vast Grey/Mystic Navy heeft een zwarte nylon basis die wordt geaccentueerd door sterk contrasterende zwart-wit gedrukte details op de middenvoet Swoosh en overlays. Deze versieringen omvatten QR-codes, trippy spiralen, gevectoriseerde afbeeldingen en herhalende Swoosh-prints voor maximale visuele chaos. Heldere ďVoltĒ -accenten verschijnen op de blootgestelde tong en hiel van schuim, terwijl een gespikkelde tussenzool met teksthits en een rokerige zwarte buitenzool de sneaker nog meer grafisch aantrekkelijk maken.


https://www.collecttschoenen.com/