Terwijl de basis en de meeste overlays aan een tonaal palet blijven plakken, verschijnt een elegante crèmekleur op de Three Stripes-afbeelding op de middenvoet, terwijl lichtroze en koningsblauw ook grondig worden afgewisseld. Adidas X_PLR Dames/Heren Een scherp gestileerde witte tussenzool en een tweekleurige buitenzool maken de look compleet.Naast de Triple Black-versie wordt de Adidas X_PLR Schoenen iteratie uitgebracht die retailers raakt voor de feestdagen. Gemaakt met een volledig Primeknit-bovenwerk gekleed in wit met een beetje contrast op de Three Stripes in Light Grey. Een sokachtige enkelkraag en een op schuim gebaseerde zool maken het eenvoudige ontwerp compleet.

Adidas X_PLR Lage Prijs heeft officieel hun nieuwste silhouet onthuld, de adidas Swift Run die op 27 juli uitkomt. De schoen is geïnspireerd op hardloopmodellen uit de jaren 80 in het adidas-archief. Vandaag bekijken we hoe de Swift Run er te voet uitziet met twee "Multicolor" iteraties. Met een volledig Primeknit-bovendeel dat wordt gecompenseerd door een kenmerkend, meerkleurig garenborduurwerk op de voorvoet en hiel. De schoen is afgewerkt met een voorgevormde EVA-tussenzool met TORSION®-middenvoet voor pure atletiek uit de jaren 80.

Vier kleurencombinaties zullen de komende maanden aanraken, met de variëteit Light Granite en Easy Orange die momenteel op 6 september bij de retailers zal aankomen. Adidas X_PLR Goedkoop Uitgerust met enorme mogelijkheden voor kleurblokkering, hebben Adidas-kenners de optie voor versies met heldere en opvallende kleurstellingen en een voornamelijk zwarte iteratie.

adidas is klaar om het succesvolle debuut van het exclusieve Arkyn-silhouet van de vrouw op te volgen met een gloednieuwe colorway die klaar is voor de komende warme maanden. Kopen Adidas X_PLR Bijna volledig gedoopt in Hi-Res Blue, de Ash Pearly-details en zwart-witte accenten zorgen voor enig contrast om het mesh-bovenwerk verder te accentueren. Het vooruitstrevende ontwerp combineert elementen van streetwear-mode met sportkleding tot één vloeiend silhouet. Een TPU-hielkooi en voorvoetpanelen worden gecombineerd met minimale lussen om het onorthodoxe vetersysteem vorm te geven.

www.houvolsneaker.com