Bekend als de New Balance Schoenen Wit colorway, deze iteratie van de schoen wordt geleverd met tonale grijze sučde overlays over het hele bovenwerk aangevuld met de lichtblauwe mesh basis. Hieronder vind je een stevige gebroken witte REVlite tussenzool die comfort toevoegt aan de esthetiek van de schoen. Traditionele 'N'-branding en X-90-treffers zijn te vinden op gebieden zoals de tong en zijpanelen.


Om de inspiratie achter de schoenen te vieren, werkte Highsnobiety samen met New Balance Schoenen Heren om een ​​eerbetoon te brengen aan de klassieke sitcom uit de jaren 90. De hele video is ingesteld op een moderne maar toch herinnerende score en is opgenomen als de intro-reeks van je favoriete komedies uit je kindertijd en laat zien hoe gemakkelijk de X90 zowel verleden als heden kan overbruggen.


De New Balance Schoenen Sale is een gloednieuw silhouet dat terugkijkt op de eerdere ontwerptraditie van het merk en tegelijkertijd uitkijkt. Geļnspireerd door de jaren '90 wordt hij geleverd met een bovenwerk van mesh en leer, een REVlite-tussenzool en een strakke, minimalistische esthetiek.


New Balance zet het seizoen voort met een duo van op de herfst geļnspireerde New Balance X-90 "Reconstructed" Grijs Wit, en het nieuwste paar komt als onderdeel van dit Re-Constrcuted Pack. De ene komt in bruine tinten, terwijl de andere een gedempte gebroken witte esthetiek heeft. Beide zijn gemaakt met sučde en nubuck overlays, terwijl ze verschillende New Balance-branding hebben bovenop een rubberen Gum-buitenzool.


https://www.onlineselfs.com/