Το Air Max 90 πρόκειται να κυριαρχήσει το 2020, καθώς η Nike γιορτάζει την 30ή nike greece sales επέτειο μιας από τις πιο αγαπημένες σιλουέτες τους, που γεννήθηκαν το 1990 ως τρέξιμο πάνινα παπούτσια προτού μεταβούν στο απόλυτο σπορ πάνινο τρόπου ζωής που είναι τώρα. Μέχρι στιγμής, τους τελευταίους τρεις μήνες, η Nike κυκλοφόρησε μια τεράστια ποσότητα διαφορετικών χρωμάτων για το AM90, και υπάρχουν ακόμη πολλά ακόμη. Ωστόσο, ενώ εξακολουθούμε να είμαστε ενθουσιασμένοι για νέες προσθήκες στη γραμμή Air Max, αυτή την εβδομάδα, έχουμε την πρώτη ματιά στην πιο αναμενόμενη κυκλοφορία του Air Max 90 της χρονιάς, το αρχικό "Infrared" color ways.

Αν χρειαζόσασταν ένα λευκό παπούτσι για το καλοκαίρι, η Nike Huarache sales ελλάδα σας έχει καλύψει. Ενώ το Nikr air max 90 βρίσκεται στη μέση της 30ης επετείου του, η σιλουέτα ήταν αρκετά δημοφιλής φέτος και αυτή η απόδοση Triple White θα αυξήσει μόνο τη ζήτηση. Αυτή η έκδοση έρχεται με ένα μείγμα από αναποδογυρισμένο δέρμα και πλέγμα όλα, ενώ διαθέτει το καθολικά αγαπημένο, λευκό-αποκλεισμό χρωμάτων.

Αυτή η απόδοση θα είναι αποκλειστική για τις γυναίκες, ενώ διαθέτει ένα πάνω μέρος από nike air max 270 γυ&am...#943;α που χρωματίζει το πλέγμα, το δέρμα και το σουέτ πάνω από ένα απαλό ροζ. Η λευκή λεπτομέρεια εκπέμπει μια πολυτελή αίσθηση στο δερμάτινο Nike Swoosh και το μαρκάρισμα Air Max. Μια ενδιάμεση σόλα από λευκό και ροζ τελειώνει στη συνέχεια από τα δημοφιλή καλοκαιρινά χρώματα.

Με αναζωογονητικό σχεδιασμό, το AM95 διαθέτει πλέγμα και nike air vapormax φθηνές δερμάτινο άνω μέρος που εμφανίζει ελαφριά έως σκοτεινή αισθητική από τις γλώσσες έως τους λασπωτήρες. Ενώ το σύστημα της γλώσσας και του κορδονιού φτάνει σε λευκό χρώμα, το μείγμα των τόνων του πεπονιού αρχίζει να ξεκινά από επικαλύψεις κυματοειδούς που ξεκινούν από το Soft Green και πηγαίνουν σε πορτοκαλί και κόκκινο όσο βαθύτερα πηγαίνετε. Το πορτοκαλί καλύπτει το καπάκι των δακτύλων ενώ το μαύρο σήμα Nike προστίθεται στη γλώσσα και τους αστραγάλους.