photo forumheader2.jpg
Topic Options
#41180 - 10/16/20 01:26 AM Nike Shox BB4 Zwart/Metallisch Zilver
TYDWFQEDW Offline
stranger

Registered: 10/16/20
Posts: 3Dit damesaanbod topsaleny.com geleverd met een ademend bovenwerk van synthetisch materiaal en textiel met witte en grijze tinten en tomatenrode accenten op de teenonderlagen, swooshes, veterlussen, tong, binnenzool, enkelkraag en nette hakken. Zwarte details bovenop het kenmerkende Nike Shox 4-koloms ontwerp in de hiel en Shox in de voorvoet voor schokabsorptie maken het ontwerp compleet.


Nike's nieuwste Shox-model, de Nike Schoenen Rood, is een exclusief damesmodel dat wordt uitgebracht in een opkomende colorway met sorbetkleurige accenten. De schoen heeft een bovenwerk van mesh met leren overlays in een mix van zwart, roze en oranje om die sorbetvibe te verspreiden. Andere details zijn onder meer het 'Nike Shox'-merk op de hielen bovenop een volledige Shox-zool.


Nike breidt zijn Nike Shox BB4 Zwart/Metallisch Zilver serie uit met een aankomend Black / University Gold-aanbod van het Shox BB4-silhouet. Deze versie van de iconische basketbalschoen heeft een bovenwerk van zwart nubuck gecombineerd met een bijpassend plastic hielstuk bovenop een rubberen buitenzool. De schoen wordt benadrukt door contrasterende accenten van University Gold in de hele schoen, inclusief treffers op de kenmerkende Shox-eenheid in de hiel.


De Speciaal Cadeau Nike Shox TL keert terug in een nieuwe line-up voor het seizoen lente / zomer 2020. Een van die kleuropties die is binnengekomen, is deze nieuwe kleurblokkering van wit en puur platina. Het heeft een bovenwerk van wit mesh gecombineerd met overlays met grijs verloop en zwart lederen swooshes. Een 3M reflecterende hiel bovenop een witte rubberen zool maakt het ontwerp compleet.


https://www.topsaleny.com/

Top
#41668 - Today at 08:31 AM Re: Nike Shox BB4 Zwart/Metallisch Zilver [Re: TYDWFQEDW]
Ready To Repair Offline
stranger

Registered: 09/09/20
Posts: 15
I suppose that is an informative claim and it's far rather beneficial and knowledgeable. consequently, I might finally to thank you for the undertakings that you have made in writing this text. all of the content is truly adeptly-researched. thanks...
Ready To Repair
AC REPAIR AND SERVICE
GAS STOVE REPAIR
LAPTOP REPAIR
WASHING MACHINE REPAIR
Refrigerator Repair
Our Service Partners :
Mumbai Call Girls
Satta King

Top