Het silhouet van de Schoenen Adidas Dames heeft een ademend bovenwerk van textiel met een tong van mesh. De klassieke witte branding met 3 strepen completeert de nostalgische esthetiek van de schoen, afgerond met essentiŽle bedrukte Trefoil-logo's in koper en wit. Een rubberen buitenzool completeert de berekende mix van klassiek en modern design van de schoen.


Het Schoenen Adidas Sale silhouet is geÔnspireerd op de gearchiveerde versie in combinatie met moderne details om het ultieme nietje in hardloopstijl te bieden. De lichtgewicht sneaker zal verkrijgbaar zijn in een reeks collegiale themakleuren, waaronder klassiek wit en zwart, collegiale marine en bordeaux, evenals asroze en krijtblauw.


Verkrijgbaar in vier Schoenen Adidas Wit colorway-opties, elke spotlights een ademend textiel bovenwerk met gaaspanelen geplaatst bij de teen doos en gelaste overlays, terwijl een TPU hiel kooi en lederen hiel patch zorgen voor stabiliteit aan de achterkant. Goudfolie branding en het gekartelde zijpaneel Three Stripes helpen het model te stylen, met een klassieke rubberen tussenzool en een contrastkleurig gekleurde buitenzool die het nieuwe ontwerp completeert.


Het nieuwe Adidas N-5923 Ash Pink model debuteert in een 'Collegiate'-pakket en heeft zes vintage kleurenschema's met een ademend bovenwerk van textiel en een tong van mesh. Het Trefoil-merk had nostalgie in gedachten bij het bedenken van de N-5923, waardoor het het perfecte archiveringsontwerp is in combinatie met moderne detaillering dat wordt afgewerkt met klassieke witte gekartelde 3-strepen om de old-school esthetiek te bevorderen. Kenmerkend adidas-logo is op de hiel en tonglipjes aangebracht in koper en wit, evenals "N-5923" bovenop de bovengenoemde strepen.


https://www.rozemetoen.com/